Muntele ILEGAL de Gunoi din Craiova

0
144

Groapa de gunoi este o problema care a ajuns in atentia Garzii Nationale de Mediu iar in curand avem si primele informatii in privinta acestei gropi de gunoi de la specialisti.

Depozitul de deseuri de la Mofleni, administrat de Eco Sud, face obiectul unui control al Garzii Nationale de Mediu. Comisarul general a mers acolo si spune ca i-a displacut total ce a gasit, aratandu-se nemultumit si de faptul ca garda judeteana nu a facut verificari mai dese.

”In primul rand, disconfortul olfactiv e extrordinar de puternic. Sunt niste masuri de bun simt, precum acoperirea cu pamant a fetelor care in momentul de fata sunt descoperite. Administratorul depozitului va trebui sa-si spele cumva pacatele cu actiuni foarte rapide de remediere a deficientelor, de a veni in folosul comunitatii careia i-a creat un disconfort, ca o reparatie morala. Si are mult de munca! Va trebui sa accepte niste solutii, altfel ajungem intr-o zona care nu ii va fi convenabila sub nicio forma”, a raspuns Octavian Berceanu, seful Garzii Nationale de Mediu, in cadrul unei conferinte de presa organizata la Craiova.

 


Catastrofa
Muntele ILEGAL de Gunoi din Craiova, 06.06.2021 .
Săgeata Roşie – Nivelul Celulelor 1÷5 (depăşit față de proiect) .
Săgeata Neagră – Nivelul Celulei 6 (mega depășit) .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here