Musical excepțional marca Opera Comică pentru Copii în cinematografele din Craiova

1
483

Hai la Teatru la Cinema! În weekendul 4-5 iunie, locuitorii orașului Craiova sunt invitați să urmărească pe marile ecrane ale cinematografelor proiecția spectacolului „Cenușăreasa”, o producție extraordinară a Operei Comice pentru Copii.

Duminică, 5 iunie, de la ora 12:00, spectacolul va fi proiectat pe marele ecran al Inspire Cinema din Mercur Center Craiova.
La nivel național, în aceeași zi și la aceeași oră spectacolul va fi proiectat în opt cinematografe partenere din: București, Craiova, Pitești, Satu Mare, Sibiu și Sinaia. Biletele pot fi achiziționate online de pe www.teatrulacinema.ro sau offline, de la casele de bilete ale cinematografelor.

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în orașul lor sau românilor din străinătate. Iubitorii de teatru de pretutindeni pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, musicalul „Cenușăreasa”, pe platforma de streaming www.scenatv.ro în ziua și la ora la care rulează pe marile ecrane.

Biletele pot fi achiziționate atât de pe www.teatrulacinema.ro, cât și de pe www.scenatv.ro.
Vizionare plăcută!

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here