Musical excepțional marca Opera Comică pentru Copii la cinema în Craiova

0
173

Hai la teatru în orașul tău! Duminică, 29 mai, de la ora 12:00, locuitorii orașului Craiova sunt invitați să urmărească pe marele ecran al Inspire Cinema din Electroputere Parc proiecția spectacolului „Erus și Valea Iubirii”, o producție extraordinară a Operei Comice pentru Copii. Este ultima ocazie de a vedea acest spectacol în stagiunea 2021-2022.

La nivel național, în aceeași zi și la aceeași oră, spectacolul va fi proiectat în 10 cinematografe partenere din opt orașe: București, Alba Iulia, Craiova, Pitești, Satu Mare, Sibiu, Sinaia și Târgu Mureș. Biletele pot fi achiziționate online de pe www.teatrulacinema.ro sau offline, de la casele de bilete ale cinematografelor.

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în orașul lor sau românilor din străinătate. Aceștia pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, musicalul Erus și Valea Iubirii, pe platforma de streaming www.scenatv.ro în ziua și la ora la care rulează pe marile ecrane. Biletele pot fi achiziționate atât de pe www.teatrulacinema.ro, cât și de pe www.scenatv.ro.

Vizionare plăcută!

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here