Nasul lui Olgutu si Olguta , Ovidiu Flori ramane fara primarie si nici nu poate candida la urmatoarele alegeri ..

0
5

Azi a fost pronuntarea sentintei in cazul recursului formulat de Ovidiu Flori, primarul comunei Ișalnița și nașul Olguței Vasilescu, împotriva Ordinului Prefectului prin care se constata incetarea mandatului de primar.

Instanta a decis că cererea primarului Flori Ovidiu este neîntemeiată .
Pentru cei care nu stiu , va reamintesc ca in mai 2015, ANI a anunţat că primarul comunei Ișalnița, Ovidiu Flori, s-a aflat în stare de incompatibilitate aproape 4 ani.
Edilul a contestat în instanţă raportul ANI, iar în iunie 2018 a pierdut definitiv procesul.
Ovidiu Flori nu şi-a pierdut şi scaunul de primar, pentru că, ulterior, a formulat o cale extraordinară de atac.

În decembrie, anul trecut, secretarul localităţii Işalniţa a întocmit referatul pentru încetarea mandatului. Pe data de 12 decembrie, prefectul a semnat ordinul prin care Flori şi-a pierdut fiuncţia.
Pe 10 ianuarie, Ovidiu Flori a formulat două acţiuni la Tribunalul Dolj. În prima a solicitat anularea ordinului emis de prefect în decembrie 2019. Instanţa nu a fixat deocamdată primul termen de judecată al cererii formulată de reclamant.
În a doua acţiune, Ovidiu Flori a cerut suspendarea ordinului emis de prefect. Instanţa s-a pronunţat luni, pe 3 februarie, cand a admis acţiunea edilului.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

„Admite cererea. Suspendă executarea Ordinului nr. 357/12.12.2019 emis de Prefectul Judeţului Dolj până la soluţionarea definitivă a dosarului nr. 215/63/2020 al Tribunalului Dolj”
Astazi , instanta a facut dreptate definitiv. Ovidiu Flori a pierdut procesul intentat , pierde fotoliul de primar si pierde si dreptul de a mai fi ales pentru urmatorul mandat.

Nasul lui Olgutu si Olguta , Ovidiu Flori ramane fara primarie si nici nu poate candida la urmatoarele alegeri .. Sursa info & Foto Dan Paloiu Facebook
Nasul lui Olgutu si Olguta , Ovidiu Flori ramane fara primarie si nici nu poate candida la urmatoarele alegeri .. Sursa info & Foto Dan Paloiu Facebook
Facebook Comments
Citeste si :   In ce calitate vorbeste Ovidiu Flori ? Nasul lui Olgutu si-a pierdut mandatul de primar si continua sa conduca sedintele publice..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here