Nelu Tataru: Evolutia este imbucuratoare! Este cel mai mic numar de cazuri noi pe 24 de ore de la inceputul pandemiei

0
12

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a vorbit la Digi24, raspunzand atacurilor venite dinspre PSD, prin vocea lui Lucian Romascanu. Acesta a afirmat la postul TV ca ”va desface caracatita Unifarm”, dar si ”caracatita din tot sistemul medical”. Tataru va realiza aceste doua deziderate prin reforma sistemului public de sanatate.

Legat de o presupusa motiune de cenzura a PSD-ului, ministrul a afirmat ca Guvernul din care face parte tocmai a trecut printr-o pandemie si ca nu ii este frica de actiunea social-democratilor. Nelu Tataru a vorbit si de evolutia pandemiei din ultimele zile.

„Este cel mai mic numar de cazuri noi pe 24 de ore de la inceputul pandemiei. Este cel mai mic numar de cazuri de persoane internate la terapie intensiva. Asta ne certifica faptul ca suntem pe panta descendenta. Urmeaza sa gestionam fiecare masura de relaxare pe care am dat-o. Consider ca vom merge pe acest drum favorabil in continuare. Dupa evaluarea pe 14 zile a masurilor de relaxare puse in practica, avand in vedere rezultatul pozitiv, ne asteptam la alt pachet de masuri de relaxare in 15 iunie”, a declarat Nelu Tataru pentru postul TV.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here