Nelu Tataru : Oamenii au înțeles că sănătatea nu se negociază, unii politicieni însă nu

0
135

Fostul ministru al Sănătății Nelu Tătaru a declarat joi că „sănătatea oamenilor nu se negociază”, adăugând că românii de rând au înţeles acest lucru, spre deosebire de unii politicieni. Nelu Tătaru nu a specificat însă care sunt politicienii sau liderii politici la care face referire.

„Sănătatea oamenilor nu se negociază! Este înfiorător să te lupţi pentru o gură de aer. Pacienţii nu pot fi salvaţi cu populisme. Românii au înţeles, unii politicieni încă nu”, a scris pe Facebook fostul ministru al Sănătății.

Tătaru a atras în repetate rânduri atenţia cu privire la faptul că România traversează o situaţie foarte grea din punct de vedere sanitar. Tătaru a mai declarat, anterior, că nu înţelege refuzul majorităţii populaţiei de a se vaccina, în condiţiile în care serul este singura „armă” împotriva COVID-19.

Nelu Tătaru, propunerea de ministru al Sănătății în Guvernul Nicolae Ciucă, se află în fața celui de-al doilea mandat de ministru. De profesie medic chirurg, reales președinte al PNL Vaslui , Tătaru a mai condus Ministerul Sănătății în primele două valuri ale pandemiei și ar urma să revină la conducerea ministerului într-o perioadă complicată: vârful valului 4, val care a pus cele mai mari probleme țării noastre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here