Nicolae al României a vizitat Colegiul Naţional “Carol I”. La final Prof. Dănuț MIC ne-a raspuns la cateva intrebari..

0
180

Nicolae al României a vizitat Craiova în cadrul campaniei: Turneul Naţional de Educaţie istorică 2022. Cu această ocazie şi-a lansat cartea sa „Bunicul meu, Regele Mihai”, iar spectatorii au putut urmări proiecţia filmului „Regele Mihai: Drumul către casă”.
Nicolae al României a vizitat Colegiul Naţional “Carol I” din Craiova.

Nicolae al României a mers şi sălile de clasă şi a discutat cu elevii, care i-au adresat întrebări legate de statutul de membru al unei case regale, dar mai ales despre bunicul său, Regele Mihai. Tinerii au vrut să afle, printre altele, ce personalitate a avut Alţeţa Sa Regală.

Nicolae al României a vizitat bazinul de inot iar apoi a discutat cu dl. director Danut Mic si a semnat in CARTEA DE ONOARE a Colegiul Naţional “Carol I” din Craiova.

Filmul “Regele Mihai: Drumul către casă” prezintă detalii din perioada de izolare personală şi socială a regelui din timpul exilului în Elveţia dar şi motivele pentru care monarhul a ezitat să se întoarcă în România.

La finalul vizitei am discutat cu dl, director Danut Mic despre vizita lui Nicolae al României dar si despre reabilitarea Colegiului cat si de proiectele care fac parte din PNRR..

Pe langa cladire, in cadrul PNRR se doreste modernizarea intregului colegiu din toate punctele de vedere..
Danut Mic ne-a marturisit si problemele cu care se confrunta dar si de rezultatele obtinute de catre elevii Colegiul Naţional “Carol I”..

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here