Nicolae Ciucă anunță că PNL nu face alianțe pentru alegerile din 2024 : La viitoarele alegeri vom sta pe picioarele noastre! Nu ne vom baza pe alții, nici pe partenerii de guvernare.

0
350

Premierul României și Președintele Partidului Național Liberal, Nicolae Ciucă, a transmis sâmbătă că la următoarele alegeri, liberalii au de înfruntat trei mari provocări, precizând faptul că partidul va sta pe picioarele sale. Liderul PNL a spus că formatiunea nu se baza pe alții, și nici pe partenerii de guvernare în vreo eventuală alianță.

“În prezent, Partidul Național Liberal are de înfruntat trei mari provocări:
Prima provocare ține de gestionarea crizei și schimbările unui mediu internațional marcat de incertitudine. PNL a înțeles să-și asume în acest context internațional complicat un comportament care să fie responsabil, în interesul românilor și al României.
A doua mare provocare ține de felul în care vedem noi viitorul și soluțiile pentru acest viitor. PNL are datoria să definească pe termen mediu și lung modul în care trebuie să arate România, să identifice restanțele economice, politice și instituționale la peste 30 de ani de la Revoluție, respectiv ce obiective ne propunem pentru a le depăși.
A treia provocare ne privește pe noi înșine. Ca să schimbăm societatea trebuie să ne schimbăm pe noi, ca partid și ca mod de funcționare. Avem nevoie de acest proces de reflecție și introspecție pentru a vedea dacă putem oferi un model de practici politice sau, dimpotrivă, oferim contra-modele de conduită.
La viitoarele alegeri vom sta pe picioarele noastre! Nu ne vom baza pe alții, nici pe partenerii de guvernare. Succesul depinde numai de noi, în sensul că trebuie să înțelegem ce avem de făcut, să ne adaptăm la schimbare din mers, să venim cu idei noi, inclusiv să schimbăm partidul din interior.
Prin prezența noastră la guvernare, prin acțiunile pe care le susținem, noi ne adresăm societății românești în ansamblu.
Vă invit să priviți cu optimism spre viitor. ”Prin noi înșine” este un crez mai valabil ca oricând!”, a declarat Premierul României și Președintele Partidului Național Liberal, Nicolae Ciucă.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here