Nicolae Ciuca, candidat PNL Dolj la Senat: Garantam construirea celor 3 Spitale Regionale – nu 8 cum a promis cineva ca face in 4 ani, dar nu a facut niciunul

0
70

Presedintele PNL Dolj, Stefan Stoica, ministrul Apararii, Nicolae Ciuca, ministrul Tineretului si Sportului, Ionut Stroe, senatorul Mario Ovidiu Oprea si deputatul Nicolae Giugea s-au intalnit duminica cu locuitorii din Valea Stanciului, Gingiova, Zaval, Calarasi, Bechet si Dabuleni.

Ministrul Apararii, Ionel Ciuca, a subliniat faptul ca, viitorul guvern liberal are ca obiectiv dezvoltarea mediului rural avand ca scop stoparea migratiei si intoarcerea tinerilor plecati peste hotare. 

”Ce inseamna infrastructura pentru investitii: sistemul venos! Tot ceea ce inseamna viata economica nu poate sa existe fara o infrastructura. Dincolo de certitudinele astea, care cu siguranta se vor concretiza, pentru ca nu venim sa va vindem iluzii, asa cum fac altii.

Aceste sunt in program, sunt finantate,  iar dincolo de acestea sunt elementele de sanatate pe care Guvernul, in momentul de fata, datorita in mod deosebit acestei situatii in care ne aflam,  a fost nevoit sa se concentreze si sa identifice solutiile pe care le are la indemna astfel incat sa putem sa crestem calitatea actului medical.

Desigur, nu numai pe perioada de pandemie. Cele trei Spitale Regionale pe care ne putem permite sa le construim, realist, nu opt, asa cum a mai promis cineva ca face 8 spitale in 4 ani, dar nu a facut niciunul.

Cele care cu adevarat au primit finantare sunt cele de la Craiova, Iasi si Cluj. Avem terenul alocat, avem finantarea, deci constructia acestor spitale este garantata.

Sursa Cronica Olteniei

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here