Nicolae Ciuca infirma zvonurile conform cărora Ministerul Apărării Naţionale ar pregăti, în secret, un proiect legislativ de lege a pensiilor militare.

0
15

Nicolae Ciuca,candidat PNL Dolj la Senat,a reactionat fata de zvonurile conform carora Ministerul Apărării Naţionale ar pregăti, în secret, un proiect legislativ de lege a pensiilor militare.
Pe 5 noiembrie , Nicolae Ciuca a dezmintit stirea falsa care acum a revenit in actualitate ..

„Infirm în mod categoric zvonurile conform cărora Ministerul Apărării Naţionale ar pregăti, chipurile, în secret, un proiect legislativ de lege a pensiilor militare. Toate informaţiile referitoare la o aşa zisă intenţie de mărire a vârstei standard de pensionare sau eliminări ale unor drepturi finaciare din cuantumul stabilirii pensiei sunt categoric false.

Circulă pe această platformă de socializare o știre veche de un an, împachetată ca fiind una recentă.
Vreau să fie foarte clare câteva lucruri:
🔵 Nimeni nu se atinge de drepturile militarilor. Cel puțin, nu pe mandatul meu.
🟡 Armata trebuie să rămână întotdeauna în afara jocului politic.
Începe campania electorală și acest aspect este cu atât mai important. De aceea, îi rog pe toți cei care vor intra în curând în campanie să nu amestece armata în strategiile lor.
🔴 Cât despre această așa-zisă știre, putem spune doar atât: a fost falsă anul trecut, este falsă și acum. Informați-vă doar din surse oficiale!” a declarat Nicolae Ciuca,candidat PNL Dolj la Senat.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here