Nicolae Ciucă, premierul propus de PNL!

0
51

Liberalii au decis, joi, într-o ședință fulger a Biroului Executiv, să-l nominalizeze pe Nicolae Ciucă pentru funcția de premier pentru formarea Guvernului PNL-PSD-UDMR. Nicoale Ciucă va negocia direct cu Marcel Ciolacu și Kelemen Hunor formarea viitorului Guvern. Decizia vine după ce Florin Cîțu s-a întâlnit miercuri seară cu președintele Klaus Iohannis și au discutat despre numele viitorului prim-ministru.

Nicolae Ciucă a fost votat cu unanimitate de voturi de liderii PNL să fie nominalizarea partidului pentru funcția de prim-ministru. Rareș Bogdan și Gheorghe Flutur au anunțat că aceasta e cea mai bună decizie pentru formarea unei coaliții eficiente și că mandatul lui Florin Cîțu la șefia PNL nu e periclitat de decizie.

„Noaptea întotdeauna este un sfetnic bun. A fost o discuție absolut firească, cu toate opțiunile pe masă. Florin Cîțu a spus ieri că orice membru al PNL poate fi premier. Am convenit împreună că Nicolae Ciucă e cea mai bună soluție. Florin Cîțu în nici un caz nu a pierdut, e în continuare președintele partidului, suntem în spatele său. Florin Cîțu e la fel de puternic ca până acum. Suntem convinși că PSD îl va accepta pe Nicolae Ciucă”, a spus Rareș Bogdan.

Ciucă o să conducă delegația PNL care merge la consultări la Palatul Cotroceni, chiar dacă din delegație o să facă parte și șeful PNL. De asemenea, liderul partidului, Florin Cîțu, a propus PNL ca premierul propus să fie cel care să se ocupe de formarea Guvernului, nu șeful de partid.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here