Nicolae Ciuca : Prin programul PNL de guvernare vom repara statul!

0
24

Nicolae Ciuca, candidatul PNL Dolj la Senat a precizat unele masuri din programul PNL de guvernare.

„Trebuie să reducem birocrația, să eliminăm corupția! Avem nevoie de un stat modern, cu funcționari cinstiți și bine pregătiți, cu un proiect concret de digitalizare. Trebuie să luptăm împotriva sărăciei care este principalul nostru inamic: acolo unde există sărăcie există corupție! Sărăcia și corupția se combat doar cu investiții și oameni corecți și de încredere.

Totodată, pentru un viitor sănătos, avem nevoie de un sistem de sănătate performant. Pandemia de COVID-19 ne-a arătat cât de limitat este sistemul de asigurări medicale. De aici am învățat că sistemul medical trebuie să asigure servicii de sănătate întregii populații, care să răspundă complexității oricărei situații neprevăzute, la standarde europene! Astfel, este necesară modernizarea acestuia, pentru îmbunătățirea speranței de viață a românilor și accesul direct al pacienților la un sistem public de sănătate, modern și eficient.

Tinerii din Dolj au nevoie de susținere pentru că ei reprezintă viitorul!

Îmbunătățirea sistemului de educație, pregătirea intelectuală și profesională a tinerilor reprezintă priorități pe care le voi susține! Tinerii au nevoie de susținere pentru că ei reprezintă viitorul, dar, totodată, trebuie să ne gândim că avem datoria să ne gândim ce trebuie făcut să ne respectăm și să ne sprijinim părinții și bunicii!
Construim împreună un județ la standarde europene, cu localități prospere și oameni care să-și regăsească speranța pentru un viitor mai bun.

Dezvoltând infrastructura, învățământul, sistemul medical, vom atrage investitori. Prin crearea de noi locuri de muncă și ridicând nivelul de trai, vom reuși să-i convingem pe românii plecați din țară să revină acasă și-i vom face pe tineri să nu mai plece în bejenie. Eliminând corupția, punem stop sărăciei și-i ținem pe cei dragi aproape!” a declarat Nicolae Ciuca, candidatul PNL Dolj la Senat.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here