Nicolae Ciucă : Prioritățile Guvernului interimar, gestionarea pandemiei, aplicarea strategiei de vaccinare, pregătirea bugetului pe 2021

0
19

Premierul interimar Nicolae Ciucă a spus marţi, în prima sa apariţie publică după numirea în funcţie, că gestionarea pandemiei, aplicarea strategiei de vaccinare, finalizarea anului financiar 2020 şi pregătirea bugetului pentru anul viitor sunt priorităţile Guvernului în perioada următoare.

”Incepand de ieri, am preluat conducerea interimara a Guvernului Romaniei pana la formarea noului Executiv. In perioada urmatoare, vom continua sa focalizam atentia Guvernului pe prioritatile legate de gestionarea pandemiei COVID 19, punerea in aplicare a strategiei de vaccinare, vom continua masurile economice in vederea sprijinirii celor afectati de aceasta criza si, de asemenea, ne vom focaliza atentia pe ceea ce insemna finalizarea anului financiar 2020 si pregatirea anului financiar 2021. In aceasta perioada voi continua sa asigur atributiile de ministru al Apararii”, a declarat premierul Nicolae Ciuca.

Nicolae Ciuca i-a mulţumit premierului Orban

”Vreau să folosesc această ocazie pentru a îi mulţumi domnului Ludovic Orban pentru echilibrul pe care a reuşit să îl realizeze în măsurile luate pentru combaterea pandemiei şi măsurile economice care au stat în faţa Guvernului României”, a subliniat Ciucă.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here