Nicolae Giugea : Am făcut un mic exercițiu și i-am întrebat pe craioveni ce ar face, dacă ar fi pri

0
181

Nicolae Giugea a intrebat in mediul online pe pagina de facebook pe craioveni ce ar face cu 1,5 milioane de lei (15 miliarde de lei vechi) si a pus cateva optiuni .. La cateva zile deputatul PNL a revenit cu un comentariu …

“Am făcut un mic exercițiu și i-am întrebat pe craioveni ce ar face, dacă ar fi primarul Craiovei, cu 15 miliarde de lei vechi. Un exercițiu pe care Primăria ar trebui să îl facă din când în când. În alte orașe chiar se face asta, iar bugetele sunt participative.
Am primit câteva sute de răspunsuri. Majoritatea la obiect. Dintre acestea, reiese că pentru oameni sunt importante – utilitățile (canal, asfalt), școlile și spitalele. Aproximativ asta este ordinea. În afară de cei care au răspuns în mod ironic, nimeni nu a spus că banii ar trebui dați pe lalele.
Ei bine, Primăria Craiova a ales varianta cea mai puțin agreată de craioveni. Dovadă că pentru actualii edili ce spun și ce vor locuitorii orașului nu contează deloc. Unii mai răutăcioși ar putea spune că nimeni nu poate număra lalelele puse și de aceea e greu de verificat unde s-au dus toții banii.
Pentru că, deși e greu de crezut, PRIMĂRIA CRAIOVA A DAT 15 MILIARDE DE LEI VECHI PE LALELE.”,a scris Nicolae Giugea pe reteaua de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here