Nicolae Giugea : Avem nevoie de CRAIOVA VERDE!

0
268

Deputatul Nicolae Giugea aduce in discutie un subiect foarte important pentru craioveni. Nicolae Giugea a precizat intr-un material video situatia in care se afla orasul nostru in privinta spatiilor verzi dar si lipsa unui cadastru verde..

„Orice administratie functionala are responsabilitatea locuitorilor care platesc taxe si impozite. Craiova functioneaza altfel, Craiova a devenit un oras sufocat. In ultimii ani spatiile verzi au fost sacrificate pentru construirea fel si fel de blocuri.

Cartierele au devenit cutii de beton, iar atmosfera a devenit irespirabila. Ce este de facut? In primul rand, legislatia prevede ca fiind obligatoriu cadastrul verde. La Craiova nu s-a facut. De ce? Pentru ca daca se facea acest cadastrul verde, spatiile verzi nu mai erau sacrificate pentru fel si fel de afaceri imobiliare, pentru ca daca se facea acest cadastru verde, fiecare arbore din Craiova era identificat si se stabileau interventiile care trebuie facute asupra lor, iar atunci cand se inregistra o furtuna si un arbore cadea peste o masina sau doua sau trei, responsabili erau cei din primarie si trebuiau sa plateasca.

Pentru asta nu se face cadastrul verde la Craiova. Ce trebuie facut? Vom inainta toate demersurile pentru realizarea acestui cadastru verde la Craiova, iar dupa aceea vom extinde la o centura verde a Craiovei. Craiova trebuie sa devina un oras verde.”, a mentionat Nicolae Giugea in materialul video.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here