Nicolae Giugea : Bugetul Craiovei a devenut feuda celor care conduc orașul.

0
190

Nicolae Giugea a realizat un material video in care aduce cateva exemple despre cheltuirea banului public din bugetul local. Din video aflam cat au costat unele lucrari facute in Craiova.
“Mai tineti minte cat a costat sa fie spart fostul cub mare de beton si sa fie facut unul mai mic? 11 miliarde de lei!

Aici a fost pana nu demult un sir de socluri, ar fii trebuit sa fie Aleea Personalitatilor dar nu a primit Avizul Ministerului Culturii, exista chiar si un dosar penal pe undeva. Nimeni nu stie cat a costat turnarea si demolarea acelor socluri.

Aici Primaria a incercat sa construiasca o fantana arteziana. A iesit ceva atat de urat incat a doua zi Olga a dat ordin sa fie demolata. Nu stim de cate ori se va reconstrui si cat va costa.
Mai vreti exemple de cum se arunca in Craiova banii pe geam? Nu fiti indiferenti! Sunt banii dumneavoastra din taxe si impozite!”,a explicat Nicolae Giugea in materialul video.

“Bugetul Craiovei a devenut feuda celor care conduc orașul. Banii sunt aruncați pe geam cu nonșalanța cuiva care știe că nu răspunde în fața nimănui. Iar craiovenii plătesc taxe și impozite, pentru ca sumele strânse să fie cheltuite la întâmplare.”, a scris Nicolae Giugea pe reteaua de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here