Nicolae Giugea : Ca PREFECT am vrut binele craiovenilor si al doljenilor, nu am vrut binele meu personal sau a unui grup foarte inchis de interese.

0
21

Am discutat cu deputatul PNL Dolj , Nicolae Giugea despre activitatea ca prefect al judetului Dolj. Domnul Nicolae Giugea a explicat si activitatea fostului prefect si cum a gestionat situatia in ultimii ani in fruntea Prefecturii judetului Dolj ..

„Activitatea mea in Prefectura a fost o experienta interesanta fiindca aveam ceva cu mine in spate, fusesem primar la Poiana Mare, primar la Ghercesti si totusi era o treapta superioara a administratiei . Am beneficiat din plin de experienta pe care o acumulate in ca primar, nu a trebuit sa descopar marea cu sarea. Am dat drumul la motoare imediat ca sa spun asa, am inceput sa punem pe senalul navigabil institutia prefectului fiindca era institutie blocata la momentul respectiv.

Cel care a fost inaintea mea, se ocupa mai mult de partid, respectiv domnul Ion Calin care era si presedintele PSD-lui la vremea respectiva fiindca legea permite, atunci era mai mult ocupat de campania electorala la care participase, mai mult de organizarea PSD, mai putin de activitatea Prefecturii. Am incercat sa fiu acel om care se aduca exact ceea ce asteptau majoritatea craiovenilor, majoritatea doljenilor. Am adus proiecte la nivelul Craiovei si la nivelul judetului Dolj care sau pus in aplicare. Am atras fonduri pentru reabilitarea E 1 la Dabuleni, au fost fonduri binevenite atunci pentru tot ceea ce insemna sistemul de irigatii la Sadova, Corabia.

La nivelul judetului Dolj, noi avem o problema si la nivelul Craiovei. Cand mergeam pe la Bucuresti toata lumea ma intreba „Da voi in Craiova mai iesiti seara dupa ora 6 prin oras ?” Noi apaream pe toate canalele de stiri, la toate emisiunile de stiri si la celelalte televiziuni comerciale cu batai cu sabii pe strada, cu scandaluri, cu fel si fel de minunatii de genul asta. Cine nu a lucrat niciodata intr-un sistem de genul asta nu stie ce inseamna sa blochezi si apoi sa combati un astfel de fenomen. A fost o munca extraordinar de dificila de a scoate Craiova de pe canalele de stiri prin rezultatele pe care le-am avut, de a elimina asemenea actiuni in Craiova si a asigura linistea craiovenilor..

Eu cred ca am colaborat bine cu toti sefii de institutii la nivelul judetului Dolj fiindca am vrut binele craiovenilor si al doljenilor, nu am vrut binele meu personal sau a unui grup foarte inchis de interese.
Langa Liceul Energetic, acel sediu unde ne luam pasaportul, permisul de conducere, numere de inmatriculare, certificatul de inmatriculare al masinii e realizarea mea la suta la suta, a fost ideea mea, a fost concertul meu, a fost punerea in aplicare realizata de mine Eu am vrut acolo sa prind si Evidenta Populatiei..” ne-a declarat Nicolae Giugea , deputat PNL Dolj ..

Continuarea este in materialul video ..

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here