Nicolae Giugea : Când se va închide inelul de centură al Craiovei?

0
62
46 / 100

Azi a fost semnat contractul de execuție al lucrărilor de construire ale obiectivului de investiții “Centura de ocolire Craiova Varianta Sud DN 56-DN 55-DN 6”.

„CNAIR a semnat contractul de execuție pentru realizarea unui segment din Centura de Sud a Craiovei. Este un pas înainte spre unul dintre obiectivele pentru care mă lupt de ani de zile – închiderea inelului de centură al Craiovei.

Este o investiție absolut necesară atât pentru fluidizarea traficului în oraș, cât și pentru dezvoltarea economică a zonei.
Am adus în discuție în numeroase rânduri necesitatea alocării unor sume de bani pentru studiul de fezabilitate necesar ultimului segment care ar închide inelul de centură.

Această investiție este cu atât mai necesară cu cât ea poate fi legată de viitorul drum expres Craiova-Lugoj.
Dacă Olga tot îi sună la orice oră pe miniștri, în loc să se milogească de Bode să îi anuleze amenda primită de la poliție, mai bine îi cere lui Grindeanu bani pentru închiderea inelului de centură.” a scris Nicolae Giugea pe reteaua de socializare..

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here