Nicolae Giugea, Candidat PNL la Primaria Craiova : Dezmăț financiar la Primăria Craiova – 5 miloane de lei cheltuiți ilegal

0
15

Nicolae Giugea ne aduce cateva exemple ale jafului din banul public . Candidatul PNL la Primaria Craiova ne aduce cateva exemple despre cum au fost gestionati banii intre 2012 si 2019. Nicolae Giugea explica cum au fost dati bani fara documente Asociatiei de Promovare a Istoriei Romaniei si Compania de Apa Oltenia ..

„Rapoartele Curtii de Conturi arata ca in Primaria Craiova are loc un adevarat jaf al banului public. Intre 2012 si 2019, adica in timpul administratiei Olga – Genoiu nu mai putin de 5 milioane de lei au fost cheltuite ilegal.
Iata cateva exemple.

In 2016, in plina campanie electorala, Primaria Craiova plateste fara documente justificative catre Asociatia de Promovare a Istoriei Romaniei suma 149.756 lei (aproape un miliard si jumatate de lei vechi) pe care nu i-a recuperat nici pana azi.

In 2018 Primaria Craiova a decontat in mod nejustificat catre Compania de Apa Oltenia suma de 164.395 lei (peste un miliard si jumatate de lei vechi) pe care nu i-a mai recuperat niciodata.

Citeste si ...  ORGANIZAȚIA MUNICIPALĂ CRAIOVA A PARTIDULUI NAȚIONAL LIBERAL SOLICITĂ O DECLARAȚIE PUBLICĂ DIN CARE SĂ REZULTE O OPȚIUNE CLARĂ ÎN PRIVINȚA VICEPRIMARULUI CRAIOVEI DIN PARTEA ALIANȚEI USR-PLUS

In toata aceasta perioada, Primaria a decontat nelegal lucrari de reparatii la strazi de 187.974 lei (aproape doua miliarde de lei vechi), bani pe care craiovenii i-au pierdut. Ce inseamna a decontat ilegal astfel de lucrari?

Banii au fost platiti pentru lucrari care trebuiau efectuate pe drumurile publice, dar care au fost facute in alta parte.
Primaria a platit ilegal pentru lucrari executate de terti pentru imobile ale Primariei 75.882 lei, bani nerecuperati.
Pe scurt asta inseamna o administratie PSD – bani aruncati pe geam, fara ca nimeni sa raspunda.” a declarat Nicolae Giugea.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here