Nicolae Giugea, Candidat PNL la Primaria Craiova : Menirea primarului este de a fi responsabil de tot ce se intampla in Craiova, nu doar pentru ajutoare sociale.

0
18

Astazi, la sediul PNL Dolj, a avut loc o conferinta de presa sustinuta de presedintele PNL Craiova, senatorul Mario Ovidiu Oprea si deputatul Nicolae Giugea – candidatul PNL la Primaria Craiova.

Nicolae Giugea a spus ca are un plan concret pentru relansarea economiei Craiovei. ”Saptamana viitoare voi avea intalniri cu reprezentantii AHK – Camera de Comert si Industrie Romano-Germana, in vederea organizarii unui summit romano-german la Craiova. Acesta ar urma sa aduca impreuna membri ai mediului de afaceri din Oltenia si din Germania pentru a identifica oportunitatile investitionale, in special in domeniul industriei.” a spus Nicolae Giugea.

”Lia Olguta Vasilescu apare deasupra lui Nicolare Romanescu, nu se poate asa ceva. In prima zi cand voi ajunge primar, voi da jos acea placuta si voi scrie: Nicolae Romanescu, cel mai bun primar al Craiovei. Olguta Vasilescu va figura, dar unde ii este locul, nu deasupra lui Nicolae Romanescu. Craiova trebuie sa devina o capitala economica a Olteniei, si nu numai. Putem sa dezvoltam un centru regional IT.

Am vorbit cu primarul Ilie Bolojan, primarul de la Oradea, care spunea: in momentul de fata investitorii nu te mai cauta ei pe tine, te duci tu la ei cu o oferta, daca vii si creezi locuri de munca la mine, uite ce facilitati iti pot oferi asta, asta. Noi asteptam, probabil, ca va veni un tren al izbavirii care va fi plin de investitori si care se vor aseza la Craiova. Exclus asa ceva! Menirea primarului este de a fi responsabil de tot ce se intampla in Craiova, nu doar pentru ajutoare sociale.” a declarat Nicolae Giugea, Candidat PNL la Primaria Craiova.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here