Nicolae Giugea, candidatul PNL la functia de Primar al Craiovei : Craiova este o feuda pe persoana fizica a familiei Olga-Manda si noi vom schimba asta

0
7

Vineri, 19 iunie, la sediul PNL Dolj a avut loc o conferinta de presa sustinuta de Stefan Stoica – presedintele PNL Dolj, Ionut Stroe – ministrul Tineretului si Sportului, senatorul Mario Ovidiu Oprea – presedintele PNL Craiova, deputatul Nicolae Giugea – candidatul PNL pentru functia de primar al Municipiului Craiova si consilierul judetean Alexandru Gidar – candidatul PNL pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Dolj.

Deputatul Nicolae Giugea, candidatul PNL la functia de Primar al Craiovei a afirmat: ”In momentul de fata, Craiova este o feuda pe persoana fizica a familiei Olga-Manda si noi vom schimba asta”. Candidatul liberal a salutat pozitia exprimata de Adrian Prisnel in mediul online pentru a stabili un candidat comun: ”Sper ca in curand sa iesim in conferinta comuna pentru a anunta candidatul aliantei care va indeparta PSD-ul de la conducerea orasului”.

Nicolae Giugea a prezentat Hotararea de Guvern prin care au fost aprobati indicatorii tehnico-economici pentru reabilitarea Colegiului National “Carol I” si a Operei Romane Craiova. ”Reabilitarea va dura 30 de luni, deci putem spune ca numaratoarea inversa a inceput” a declarat Nicolae Giugea, care a mai adaugat ca este unul dintre obiectivele pentru care s-a batut de cand a intrat in Parlament.

Citeste si ...  Nicolae Giugea : Dracula Park versus Parcul ”Craiovita Noua”

Candidatul PNL la functia de presedinte al CJ Dolj, Alexandru Gidar a declarat ca este onorat de aceasta nominalizare. ”Suntem o echipa unita care doreste sa schimbe ceva in judet. Vrem sa facem si la noi ceea ce s-a intamplat in Ardeal, in judetele conduse de liberali. Vrem sa ne ridicam la nivelul lor, pentru ca avem si resurse si posibilitati” a completat Alexandru Gidar.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here