Nicolae Giugea : Care este stadiul lucrărilor la CN Carol I?

0
195

Deputatul Forta Dreptei, Nicolae Giugea, aduce ultimele informatii despre Reabilitarea CN Carol I . Nicolae Giugea împreună cu directorul CN Carol I, Dănuț Mic, au vizitat santierul de la CN Carol I.

“Reabilitarea CN Carol I a fost proiectul pentru care m-am luptat constant în ultimii ani și am reușit să determin aprobarea finanțării. Astăzi am fost, împreună cu directorul CN Carol I, Dănuț Mic, să vizitez colegiul pentru a vedea care este stadiul lucrărilor.

În prezent, constructorul lucrează la dezafectarea interiorului. De ce nu s-a avansat mai mult?
• Constructorul s-a angajat că dacă începe în mai 2021, termină lucrările într-un an și jumătate. Abia în octombrie 2021 s-a făcut intabularea clădirii. Reprezentanții Primăriei și ai Consiliului Local nu s-au gândit că Opera Română Craiova și CN Carol I sunt două instituții separate, dar, tehnic, vorbim despre o singură clădire. Prin urmare S-AU PIERDUT 6 LUNI DIN CAUZA INCOMPETENȚEI AUTORITĂȚILOR LOCALE.
• Nu sunt emise avizele necesare conform certificatului de urbanism.
• Nici până în momentul de față, Primăria nu a eliberat autorizația de construcție necesară începerii lucrărilor.
• De la semnarea contractului de finanțare și până acum, adică de peste un an, NIMENI DE LA PRIMĂRIE NU A VENIT LA FAȚA LOCULUI.

Desigur, la inaugurarea se vor înghesui toți să își asume meritele. Dar acum nimeni nu calcă pe șantier, pentru a discuta cu constructorul și a vedea care sunt problemele pe care le întâmpină.
Lucrările de la CN CAROL I SUNT ÎNTÂRZIATE EXCLUSIV DIN CAUZA ADMINISTRAȚIEI LOCALE.” a scris Nicolae Giugea pe reteaua de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here