Nicolae Giugea : Cazul Artur aduce în prim plan unul dintre cele mai barbare obiceiuri ale oamenilor din ziua de azi – vânătoarea de trofeu.

0
165

Cazul ursului impuscat a facut inconjurul lumii din pacate . Deputatul PNL Dolj, Nicolae Giugea a avut propria parere si a adus un citat al lui George Bernard Show. Pe langa acest citat, Nicolae Giugea ne-a adus aminte despre masacrele făcute de Ceaușescu sau Năstase.

„George Bernard Show spunea ” Dacă un tigru omoară un om este o crimă. Dacă un om omoară un tigru este un sport”.
Cazul Artur aduce în prim plan unul dintre cele mai barbare obiceiuri ale oamenilor din ziua de azi – vânătoarea de trofeu.

Ceea ce unii numesc sport, este de fapt un masacru. Despre ce sport putem vorbi, când vânătorii au arme cu lunetă, stau ascunși în foișoare și așteaptă să le fie aduse animalele în bătaia puștii, pentru ca apoi să tragă ca la țintă?

Vânătoarea pentru trofeu este apanajul celor frustrați, sau a celor care vor cu orice preț să își demonstreze statutul social, ceea ce demonstrează că au multe complexe de inferioritate ascunse sub aparența aroganței.
Amintiți-vă de masacrele făcute de Ceaușescu sau Năstase, botezate „partide de vânătoare”.

Dacă vor să fie considerați cu adevărat vânători, toți aceștia ar trebui să se avânte în pădure doar cu un cuțit și o suliță la ei, așa cum făceau oamenii preistorici. Atunci era vânătoare. Acum este un măcel deghizat.” a declarat Nicolae Giugea .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here