Nicolae Giugea : Ce alegem ?

0
82

Deputatul PNL, Nicolae Giugea, pune in antiteza doua situatii total opuse . Nicolae Giugea a adus in discutie o situatie care a facut incojurul tarii iar la polul opus comportamentul Dianei Sosoaca ..

„În acest weekend, de Paștele Catolic, am primit o lecție de comportament civic. Locuitorii din Miercurea Ciuc ne-au demonstrat că respectarea regulilor de prevenire a pandemiei nu afectează ceremonialul religios.
În același timp, Israelul revine la normalitate, după cea mai rapidă și eficientă campanie de vaccinare.

În schimb, la noi spațiul public este parazitat de tot felul de șoșoci care urlă împotriva masurilor de prevenire a infectării cu Covid. Cer ”libertatea” de a nu purta mască și de a nu se spăla pe mâini. Asta ne dorim? Să avem voie să nu se spălăm? Apar tot felul de vraci TV, deghizați în jurnaliști, care fac reclamă la medicamente minune. Au murit oameni care i-au ascultat și au ales să se trateze cu astfel de „leacuri”.

Vă dați seama unde am ajuns?
Avem un orizont de așteptare în ceea ce privește revenirea la normal. Premierul a anunțat 1 iunie ca dată de revenire la normal. Condiția? Să urmăm exemplul din imagine și să nu mai plecăm urechea la șoșoci și vraci improvizați.” a declarat Deputatul PNL, Nicolae Giugea,

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here