Nicolae Giugea : Cei care au condus Craiova si-au bătut joc de craioveni și le-au râs în nas

0
116

Groapa de gunoi a orasului este o problema foarte grava cu consecinte destul de importante pentru craioveni. In sezonul cald exista un disconfort iar autoritatile nu iau nici o masura in acest sens .

 

„Să prespunem că sunteți primarul unui oraș care este așezat lângă un curs de apă. Ce faceți pentru a valorifica această resursă naturală?

 

a. Amplasați pe el Groapa de Gunoi a orașului, astfel încât să fiți sigur că mirosul afecteză întregul oraș și că niciodată nu veți putea folosi cursul de apă în scop de agrement. Apoi le spuneți oamenilor că nimeni nu e de vină și că nu se poate face nimic, dar orașul e frumos și pot trăi și așa. Că oricum nu au de ales și părerea lor nu contează.

 

b. Faceți un proiect cu finanțare europeană și construiți o hidrocentrală care furnizează 3 GWh/an, curent care asigură iluminatul gratuit al orașului. Lacul de acumulare creat îl transformați în bază de agrement nautic, pentru locuitori și turiști.

Cei care au condus Craiova până acum au ales varianta a. Și-au bătut joc de craioveni și le-au râs în nas. Cei care au condus municipiul Roman au ales varianta b.
Care credeți că au procedat mai bine?” a scris deputatul PNL Dolj, Nicolae Giugea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here