Nicolae Giugea : Craioveni, ceea ce ați trăit în această dimineață nu este adevărat!

0
70

Haos la primele ore ale dimineții din cauza poleiului depus pe străzile din Craiova. S-au format ambuteiaje și au fost înregistrate mai multe tamponări, dar și ciocniri mai serioase între autoturisme.

Nicolae Giugea a reactionat pe pagina de socializare fata de mesajul transmis de catre Lia Olguta Vasilescu pe propria pagina de socializare..

„Sub avalanșa nemulțumirilor craiovenilor, care s-au trezit în această dimineață că sunt obligați să conducă pe un adevărat patinoar, Olga a decis să prezinte și realitatea Primăriei. Care este total diferită de cea a craiovenilor.

Olga susține că în oraș totul a decurs în mod normal și s-au înregistrat doar câteva incidente minore și astea din cauza șoferilor, nu a Primăriei.

Este drept că Olga se încurcă în propriile minciuni.

Mai întâi spune că s-au împrăștiat 30 de tone de material antiderapant, iar peste 20 de minute ridică miza la 100 de tone.

Când spune că s-a împrăștiat dimineața, când că s-a împrăștiat și noaptea.

De fapt, Primăria nu a făcut nimic și acum adoptă tactica pe care Olga a brevetat-o de ani de zile: te minte în față și îți spune că nimic din ce ai văzut și ai trăit tu nu este adevărat.

Sunt tare curios dacă Poliția Rutieră va avea curaj să dea publicității bilanțul tamponărilor și accidentelor din această dimineață, sau vor ascunde totul sub preș să nu o supere pe Olga.”a scris Nicolae Giugea pe pagina de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here