Nicolae Giugea : CUM AR FI ARĂTAT 2020 CU VIORICA DĂNCILĂ ȘI PSD LA CONDUCERE ?

0
18

Nicolae Giugea,Candidat PNL Dolj la Camera Deputatilor a facut o analiza foarte buna a ultimei perioade . Cum ar fi aratat 2020 cu Viorica Dancila si PSD la conducere ? Este intrebarea la care Nicolae Giugea raspunde pe pagina de socializare ..

„V-ați întrebat vreodată ce s-ar fi întâmplat dacă Viorica Dăncilă câștiga alegerile, iar PSD-ul rămânea la guvernare? Cum ar fi trecut România prin cea mai gravă criză sanitară și economică cu PSD la guvernare?
CUM AR FI ARĂTAT 2020 CU VIORICA DĂNCILĂ ȘI PSD LA CONDUCERE
Noiembrie 2019 – Viorica Dăncilă câștigă alegerile. Îl grațiază pe Dragnea și îl numește pe Dragnea prim ministru. Curtea Constițională respinge toate sesizările depuse de opoziție. Avocatul Poporului tace
Februarie 2020 – Covidul ajunge și la noi. Autoritățile neagă acest lucru. România este alături de Rusia, Brazilia și Coreea de Nord țara care susține că nu a înregistrat niciun caz de covid.

Martie 2020 – Câțiva medici susțin că au pacienți care prezintă simptome similare celor infectați cu Covid. A doua zi retractează declarațiile după ce unul dintre ei se sinucide aruncându-se pe geam.
Aprilie 2020 – Numărul de îmbolnăviri de orice fel devine secret de stat. Nimeni nu mai are voie să facă publice niciun fel de date.
Iunie 2020 – Spitalele sunt copleșite de numărul de cazuri. Oamenii mor pe capete. Guvernul acceptă existența virusului în România. Guvernul acuză o conspirație a multinaționalelor conduse de Bill Gates. Alegerile locale sunt anulate.

Iulie 2020 – În urma presiunilor făcute de Guvern, și a lipsei oricăror măsuri de protecție sanitară majoritatea companiilor multinaționale se retrag din România. Șomajul explodează, odată cu prețurile. Pentru a face față situației, Guvernul tipărește tot mai mulți bani, ceea ce duce la creșterea inflației.
Noiembrie 2020 – România, alături de Polonia și Ungaria blochează adoptarea de către guvernele UE a bugetului 2021-2027 și a fondului de redresare, pentru că acestea sunt condiționate de respectarea statului de drept. Comisia Europeană adoptă soluția bugetului inter-guvernamental, ceea ce duce la pierderea tuturor fondurilor europene de către țara nostră. Toate investițiile se opresc, leul se prăbușește, inflația atinge cote alarmante.

Decembrie 2020 – Este anunțat primul vaccin aprobat de Comisia Europeană. România refuză să îl importe și susține că va cumpăra vaccinul din Rusia.
Vaccinul se dovedește ineficient. Ca urmare a acestei decizii, România este în carantină față de UE. În timp ce Europa își revine în urma crizei sanitare și economice, România rămâne izolată, convinsă că este victima unei conspirații mondiale.
Alegerile generale sunt anulate și PSD rămâne la guvernare pe termen nelimitat.” a declarat Nicolae Giugea..

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here