Nicolae Giugea : Cum ne îngrijm azi copiii, așa va arăta țara mâine!

0
61

Nicolae Giugea aduce in discutie nevoia unui spital de pediatrie in Craiova. Din pacate suntem pusi in fata unei situatii fara precedent . Spitalul Regional de Pediatrie Craiova este o necesitate pentru comunitate iar Nicolae Giugea trage un semnal de alarma ..

„La sfârșitul anului trecut, când bugetul de stat a fost votat pe repede înainte, am depus trei amendamente.
Unul dintre ele viza alocarea a 2 milioane de lei pentru demararea procedurilor necesare construirii unui spital regional de pediatrie la Craiova.
Este unul dintre proiectele pentru care mă lupt de câțiva ani, deoarece Oltenia este singura regiune din țară care nu are un astfel de spital.

În campania electorală pentru primărie, construirea acestui spital a fost unul dintre subiectele importante pe care le-am prezentat craiovenilor. Preluând de la mine ideea, Primăria a alocat la începutul anului trecut o sumă de bani pentru un studiu de prefezabilitate, care ar fi trebuit să fie gata până acum. Nicio veste despre el, ceea ce ne îndreptățește să credem că și acest proiect al primăriei va avea soarta multor altora, îngropate în studii care nu au nicio finalitate.

Din păcate parlamentarii de Dolj nu au votat acest amendament. Amendamentul meu a fost respins și de cei de la PNL și de cei de la PSD.
Așadar, Spitalul Regional de Pediatrie Craiova rămâne încă un obiectiv îndepărtat, iar PSD-ul aruncă banii pe tot felul de alte lucruri inutile.” a scris deputatul de Dolj, Nicolae Giugea pe reteaua de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here