Nicolae Giugea, deputat PNL Dolj : Consilierul personal al lui Genoiu dă cu pumnul

0
15

Ieri a avut loc un incident in curtea Spitalului Judetean de Urgenta Craiova . Romeo Tiberiade l-a agresat pe Razvan Firulescu . Romeo Tiberiade este presedintele Partidei Romilor Dolj si consilier al primarului Craiovei pe probleme de etinie roma. Deputatul PNL Dolj , Nicolae Giugea si-a exprimat punctul de vedere pe reteaua de socializare in privinta acestui scandal ..

„Romeo Tiberiade, liderul Partidei Romilor Dolj și consilierul personal al primarului Mihail Genoiu, a sărit ieri cu pumnii asupra unui craiovean, chiar în curtea Spitalului Județean de Urgență Craiova. Poliția a fost sesizată și a deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe.


Acesta este nivelul oamenilor promovați de Olga și Genoiu. Cum de își permite Romeo Tiberiade să facă asta? Pentru că se crede stăpân în oraș. El a ajuns președintele Partidei Romilor filiala Dolj ca urmare a presiunilor pe care Olga le-a făcut la București. Tiberiade și-a demonstrat în repetate rânduri fidelitatea față de PSD și mai ales față de Olga.
Toți romii care vând în Târgul de săptămână sunt controlați de Tiberiade, care are puterea de a decide cine rămâne acolo și cine pleacă. Practic de el depinde dacă oamenii aceia mai au sau nu o sursă de venit.


În condițiile astea nu este de mirare că PSD-ul a contat mereu pe voturile romilor din Craiova. Și în tot acest timp, Primăria nu a accesat niciun program pentru îmbunătățirea condițiilor de viață ale romilor, deși au existat numeroase linii de finanțare.
Dar, cu sprijinul lui Tiberiade, romii din Craiova sunt ținuți dependenți de Primărie pentru a asigura voturile de care PSD-ul are nevoie. De aceea își permite să facă orice în oraș. Chiar să dea cu pumnul.” a scris Nicolae Giugea pe reteaua de socializare… 

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here