Nicolae Giugea ,deputat PNL Dolj : PNL face ceea ce PSD-ul ar fi trebuit sa faca demult si demareaza constructia celui mai important spital din Oltenia

0
15

Spitalul promis de PSD a fost facut doar pe hartie , cum sunt si celelalte 7 . Nicolae Giugea a facut demersuri in acest sens si in urma discutiilor cu Ion STEFAN , ministrul lucrarilor publice, dezvoltarii si administratiei si Ludovic Orban , Premierul Romaniei , la inceputul lunii mai, la Ministerul Dezvoltarii, va fi semnat contractul de finantare dupa care vor urma toate procedurile impuse de Comisia Europeana.

„In aceasta dimineata am avut o intrevedere cu premierul Ludovic Orban, pentru a ma informa de la cea mai autorizata sursa in legatura cu situatia Spitalului Regional de la Craiova. Premierul a precizat ca, la inceputul lunii mai, la Ministerul Dezvoltarii, va fi semnat contractul de finantare dupa care vor urma toate procedurile impuse de Comisia Europeana.
PNL face ceea ce PSD-ul ar fi trebuit sa faca demult si demareaza constructia celui mai important spital din Oltenia.
Craiova are nevoie mai mult ca oricand de acest spital, pentru ca in perioada viitoare sistemul sanitar din Romania va avea nevoie de investitii masive. Iar pentru PNL sanatatea romanilor este acum prioritara.” a declarat Nicolae Giugea ,deputat PNL Dolj.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
Citeste si ...  PMP CRAIOVA:RAPORTUL PRIMARULUI CRAIOVEI - O SFIDARE LA ADRESA BUNULUI SIMȚ PUBLIC

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here