Nicolae Giugea, deputat PNL Dolj : Romania se va moderniza si judetul Dolj obligatoriu va intra pe acelasi culoar!

0
3

Stefan Stoica, Presedintele PNL Dolj, ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca, presedintele PNL Craiova, senatorul Mario Ovidiu Oprea, ministrul Tineretului si Sportului , Ionut Stroe, deputatul Nicolae Giugea au participat, duminica, la intalniri cu autoritatile locale din comunele Bucovat, Plenita, Maglavit, Poiana Mare si municipiul Calafat.

Nicolae Giugea: “Astazi, impreuna cu colegii mei, Stefan Stoica si Mario Ovidiu Oprea, i-am insotit pe Nicolae Ciuca si Ionut Stroe in vizita in comunele Bucovat, Plenita si Maglavit. Ne-am intalnit cu primarii care ne-au prezentat prioritatile lor de investitii in comune.

Doljul are sansa de a avea doi ministri in cabinetul Orban si acest lucru se reflecta in interesul aratat de Executiv pentru dezvoltarea zonei.

Ma bucur ca Nicolae Ciuca s-a alaturat echipei de la Dolj si stiu ca impreuna vom duce la bun sfarsit initiativele care vizeaza cresterea calitatii vietii locuitorilor din Dolj.

Urmeaza o campanie electorala mai dificila decat cele de pana acum si cheia succesului liberalilor va fi sa aratam ce proiecte am inceput si dorim sa ducem la bun sfarsit.In urmatorii 4 ani de zile, Romania se va dezvolta, Romania se va moderniza si judetul Dolj obligatoriu va intra pe acelasi culoar.

Citeste si ...  Nicolae Giugea: RAT Craiova se pregateste de insolventa?

Vom avea o foarte buna colaborare cu administratiile locale, vom colabora cu autoritatile locale.”

Da o stea articolului !

 / 3 Privacy Policy
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here