Nicolae Giugea , deputat PNL Dolj : Situatia de la Caminul pentru Persoane Varstnice Craiova este una extrem de delicata, pentru ca persoanele de aici sunt vulnerabile.

0
29

Asistenta sefa de la Caminul pentru Persoane Varstnice din Craiova a fost depistata cu noul coronavirus. Femeia a revenit la serviciu sambata, dupa izolare de 14 zile la domiciliu, conform protocolului, pentru tura de 14 zile in camin.
Deputatul de Dolj , Nicolae Giugea a reactionat pe reteaua de socializare in acest caz ..

„Dupa Spitalul de Pneumoftiziologie Leamna, o alta institutie, de data din subordinea Primariei Craiova, este in alerta. Asistenta sefa a Caminului pentru Persoane Varstnice Craiova a fost depistata pozitiv la testul de coronavirus. In momentul de fata are loc o ancheta epidemiologica pentru a se stabili daca si alte persoane au fost afectate.

Nu demult, Mihail Genoiu spunea ca s-a saturat de restrictii. Nimanui nu ii plac restrictiile, dar cand esti intr-o functie publica trebuie sa ai responsabilitatea spuselor tale.

Situatia de la Caminul pentru Persoane Varstnice Craiova este una extrem de delicata, pentru ca persoanele de aici sunt vulnerabile.
Dincolo de toate declaratiile, de multe ori deplasate, autoritatile judetene si locale trebuie sa dea dovada de responsabilitate, pentru a nu crea situatii care ar putea degenera. Exemplul de la Galati este elocvent in acest sens.” a declarat Nicolae Giugea, deputat PNL Dolj ..

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here