Nicolae Giugea despre reabilitarea bulevardului Calea Bucuresti : Un mijloc de a mai sifona niște bani și distrugerea spațiilor verzi existente.

0
120

Deputatul PNL Dolj, Nicolae Giugea, trage un semnal de alarma in privinta proiectului de reabilitare a bulevardului Calea Bucuresti. Nicolae Giugea scrie intr-o postare pe reteaua de socializare ca acest proiect este un mijloc de a mai sifona niște bani și distrugerea spațiilor verzi existente.

„În 2008, Solomon a adus 54 de palmieri cu care a împânzit centrul orașului. Cum era de așteptat, palmierilor nu le-a priit zona și s-au uscat.
Sau cel puțin așa credeam. Iată că ei au reapărut sub mandatul lui Olga. Mai mici, mai pricăjiți și gata uscați. Spre deosebire de palmierii lui Solomon care s-au uscat după ce au fost plantați, palmierii lui Olga au fost plantați gata uscați.
Asta în timp ce Primăria a anunțat că vrea să taie 200 de pomi de pe Calea București.
Așadar ceea ce se anunța cu surle și trâmbițe ca un mare proiect de reabilitare a Căii București, s-a dovedit a fi încă o învârteală marca Olga – bani aruncați pe apa sâmbetei pe așa zise amenajări care nu sunt altceva decât un mijloc de a mai sifona niște bani și distrugerea spațiilor verzi existente.” a scris Nicolae Giugea pe reteaua de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here