Nicolae Giugea : Domnule Ciolacu știți cine este cel mai mare speculant al creșterii prețurilor și taxelor? Statul.

0
113

„Au nevoie de bani pentru clientela lor politică. Și, pentru asta s-au gândit să mai pună taxe pe umerii celor care muncesc și care produc. De aceea, vântură ideea impozitului progresiv, și al creșterii impozitului pe proprietate” a scris Deputatul Forta Dreptei, Nicolae Giugea, pe reteaua de socializare.

„Au nevoie de bani pentru clientela lor politică. Și, pentru asta s-au gândit să mai pună taxe pe umerii celor care muncesc și care produc.

De aceea, vântură ideea impozitului progresiv, și al creșterii impozitului pe proprietate.
Ce nu înțeleg ei este faptul că toată această creștere de taxe, și inflația pe care o încurajează pentru a strânge bani mai mulți la buget nu fac altceva decât să îi sărăcească pe oameni.

Soluția normală este sporirea investițiilor, alocarea de fonduri pentru lucrări publice, încurajarea economiei private. De aici vor veni banii pentru creșterile salariale și de pensii.

PS: Domnule Ciolacu știți cine este cel mai mare speculant al creșterii prețurilor și taxelor? Statul. O să vă demonstrez, cu cifre, săptămâna viitoare.”,a scris Nicolae Giugea, deputat Forta Dreptei, pe poagina de Facebook.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here