Nicolae Giugea : Extinderea NATO este cel mai bun mod de a asigura securitatea Europei.

0
152

Camera Deputatilor a fost convocat in sesiune extraordinară, pentru dezbatere şi vot final, asupra proiectului de lege privind ratificarea Protocolului de aderare a Republicii Finlanda şi a Regatului Suediei, la Tratatul Atlanticului de Nord (PLx 437/2022), a decis conducerea acestei camere a Parlamentului României.

Deputatul Nicolae Giugea a explicat ca extinderea NATO este cel mai bun mod de a asigura securitatea Europei.

“Astăzi în Camera Deputaților a avut loc votul final pentru adoptarea PL-x nr.437/2022 pentru ratificarea Protocolului, semnat la Bruxelles, la 5 iulie 2022, de aderare a Republicii Finlanda la Tratatul Atlanticului de Nord, semnat la Washington la 4 aprilie 1949, şi a Protocolului, semnat la Bruxelles, la 5 iulie 2022, de aderare a Regatului Suediei la Tratatul Atlanticului de Nord, semnat la Washington la 4 aprilie 1949.
Dintr-o eroare a sistemului, votul meu, care a fost PENTRU, a fost înregistrat ca abținere.

Pentru a rectifica această eroare, am făcut deja cerere către Secretariatul General al Camerei Deputaților.
Nu cred că există persoană care să mă cunoască și să îmi știe pozițiile exprimate public, care să se îndoiască de opțiunea mea euro-atlantică.
Extinderea NATO este cel mai bun mod de a asigura securitatea Europei. Dovadă este faptul că țările care se află în această alianță au fost ferite de orice agresiune externă.”, a declarat deputatul Nicolae Giugea pe reteaua de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here