Nicolae Giugea : Felicitări elevilor și profesorilor care au demonstrat nivelul școlii craiovene!

0
129

Profesorul Universitar si Deputatul PNL Dolj, Nicolae Giugea a felicitat elevii craioveni pentru succesul de la Olimpiada Națională de Informatică, organizată de Societatea pentru Excelenţă şi Performanţă în Informatica.

Două eleve de la Colegiul Național ”Frații Buzești” si trei elevi ai Colegiului Național Carol I au obtinut performante foarte bune la Olimpiada Națională de Informatică.

„Succes de prestigiu al elevilor craioveni la Olimpiada Națională de Informatică, organizată de Societatea pentru Excelenţă şi Performanţă în Informatică. În urma acestei competiții, două eleve de la Colegiul Național ”Frații Buzești” s-au calificat în lotul României la „European Girls Olympiad in Informatics” (EGOI), care se va desfășura în Elveția.

Este vorba despre Alexandra Nicola- clasa a XI-a şi Ruxandra Nanu- clasa a XII-a , pregătite de de profesorul Marian Nicoli. De altfel, 15 elevi de la Colegiul Național ”Frații Buzești” au obținut medalii la recenta Olimpiadă Națională de Informatică. La același concurs, trei elevi ai Colegiului Național Carol I au obținut medalii de aur, argint și bronz. Este vorba despre David Curcă, premiul I şi medalia de aur şi Teodora Coravu, premiul al II-lea şi medalia de argint.

Ambii elevi sunt în clasa a în clasa a V-a D și au fost pregătiți de profesoara de la clasă Laura Coravu. Cea de-a treia medalie, de bronz, a fost obținută de Silvian Achim, elev clasa a XI-a C, pregătit de profesorul Florin Niculescu.

Felicitări elevilor și profesorilor care au demonstrat nivelul școlii craiovene!” a declarat Nicolae Giugea.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here