Nicolae Giugea : În timp ce unii protestează, alții se vaccinează.

0
80

Deputatul PNL, Nicolae Giugea, anunta ca Romania a trecut inca un prag in privinta persoanelor vaccinate dar face si o analiza a celor care au iesit la proteste ..

„În timp ce unii protestează, alții se vaccinează. Astăzi la ora 10 erau 2.000.048 persoane vaccinate. Dintre acestea, 1.050.694 au făcut și rapelul. În total au fost administrate 3.050.742 doze. Cu toții vrem să scăpăm de restricții, pentru că nu este nimeni care să nu își dorească să se întoarcă la viața de odinioară.

Pentru asta este o singură soluție – vaccinarea în număr cât mai mare. Dovadă, ceea ce se întâmplă în Marea Britanie. Până acum s-au vaccinat aproximativ 46% dintre locuitori. Rezultatul? În urmă cu două zile Londra raporta 0 decese din cauza COVID. Atât de simple sunt lucrurile.

Vrem să putem ieși din nou seara, vrem să mergem iar la concerte, vrem să se redeschidă magazinele, mallurile, cluburile, teatrele? Pentru asta este nevoie ca minim 70% dintre români să fie imunizați. Cei care le strigă medicilor sub geamurile spitalelor ”Asasinii” nu fac nimic altceva decât să agraveze situația. Nu ei vor aduce normalitatea în țară, ci aceia care respectă acum restricțiile și se vaccinează.” a scris pe reteaua de socializare Deputatul PNL, Nicolae Giugea.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here