Nicolae Giugea : Jaf de proporții la Compania de Apă Oltenia

0
262

Joi, Consiliul Local Craiova este chemat să aprobe valoarea bonusului pe care fiecare membru al Consiliului de Administrație de la Compania de Apă Oltenia îl va primi ca primă trimestrială – 21.522 de lei, adică peste 210 miloane de lei vechi.

Acești bani se adaugă la cei 3.587 lei , adică peste 35 de milioane de lei vechi, pe care îi primește lunar. În total un membru al Consiliului va primi în acest an peste 2.000 de euro pe lună. Pentru niște ședințe de câteva minute în care votează cum îi spune directorul.

Spre comparație, în 2009, membrii Consiliului de Administrație de la Compania de Apă Oltenia primeau 49 de lei/ lună. Prin Hotărârea nr. 1/16.04.2009, valoarea acestei indemnizații era plafonată la 1% din salariul Directorului.


Faceți calculul de câte ori au crecut indemnizațiile de la 10 euro/lună la 2.000 de euro/lună. Și cum Consiliul de Adminstrație are 7 membri, lunar CAO plătește doar pentru ei 14.000 de euro.
Vă mai mirați că prețul metrului cub de apă crește și nu sunt bani de investiții?

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here