Nicolae Giugea : Locuitorii din Bariera Vâlcii cer impozite la nivelul condițiilor pe care le au

0
202

Consilierii PNL vor susține în cadrul ședinței Consiliului Local o serie de propuneri importante pentru îmbunătățirea calității vieții craiovenilor.

Mii de locuitori din Bariera Vâlcii sunt aproape izolați din cauza lipsei mijloacelor de transport în comun. Alții sunt nevoiți să ocolească jumătate de oraș pentru că administrația locală nu a gândit nicio măsură pentru ca traficul, oricum sufocat, să poată fi corelat cu cel de pe Centura de Nord.

Pe lângă toate acestea, cetățenilor de la periferie li s-a aplicat o majorare a impozitului pe clădiri de 300% ..

„Astăzi, împreună cu Teodor Sas, consilier municipal PNL, m-am deplasat în Bariera Vâlcii la solicitarea locuitorilor de aici. Oamenii sunt nemulțumiți de condițiile în care trăiesc și de faptul că Primăria Craiova a crescut în mod arbitrar impozitele cu 300%. Multe dintre casele de aici au fost construite drept anexe exploatație agricolă. Au făcut acest lucru, pentru că Primăria nu are nici acum un Plan de Urbanism General.
Le-am prezentat locuitorilor de aici proiectul consilierilor PNL de reducere a impozitelor pentru clădirile nerezidențiale, iar oamenii au spus că vor scrie consilierilor locali cerându-le să voteze proiectul liberalilor.”, a declarat președintele PNL Craiova, deputatul Nicolae Giugea.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here