Nicolae Giugea : Mâine se va semna contractul pentru începerea lucrărilor pentru reabilitarea Colegiului Național Carol I.

0
18

Deputatul PNL, Nicolae Giugea, a anuntat ca maine se va semna contractul pentru inceperea lucrarilor pentru reabilitarea Colegiului National Carol I .

Colegiu National Carol I a fost unul din proiectele aflate pe primele locuri ale programelor cu care candidau diferiti politicieni . Ne aducem aminte de carucioarele cu documentatia adusa de o parte din politicieni dar fara nimic concret ..

„Este proiectul pentru care m-am luptat încă din mandatul trecut. Cât timp am fost în opozție, la fiecare proiect de buget ceream bani pentru Carol I și arătam și sursa de finațare. De fiecare dată cei de la PSD, inclusiv parlamentarii de Dolj, votau împotrivă.
Când la Palatul Victoria a venit Guvernul Orban, am reușit să impun această investiție în programul de guvernare. Au fost emise toate avizele care lipseau și investiția a intrat pe lista de priorități.

Guvernul Câțu a menținut această prioritate, licitația a fost organizată și s-a desfășurat în condiții normale, iar mâine contractul se va semna.
Am făcut un calcul. Din 1990 până acum, Doljul a avut aproximativ 120 de parlamentari. Dacă fiecare dintre ei și-ar fi ales un obiectiv și ar fi urmărit ca acesta să fie realizat, cred că județul nostru arăta cu totul altfel.” a declarat Nicolae Giugea .

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here