Nicolae Giugea : Parcul Nicolae Romanescu a ajuns bătaia de joc a Primăriei Craiova.

0
209

Deputatul Forta Dreptei, Nicolae Giugea, se implica in scandalul izbucnit după instalarea a tot felul de kitschuri și vopsirea rădăcinilor unor copaci. Nicolae Giugea explica opiniei publice ca distrugerea parcului a început în 2016 cu „reabilitarea ” lui.

„Parcul Nicolae Romanescu a ajuns bătaia de joc a Primăriei Craiova. Scandalul izbucnit după instalarea a tot felul de kitschuri și vopsirea rădăcinilor unor copaci este doar vârful icebergului. Distrugerea parcului a început în 2016 cu „reabilitarea ” lui.

Am adresat Ministrului Culturii o întrebare scrisă legată de situația acestui monument istoric. De altfel în 2016, Ministerul Culturii ceruse Primăriei să facă un studiu dendrologic pentru a vedea care este situația arborilor din parc. Primăria nu doar că nu a făcut nimic, dar a continuat distrugerea acestei bijuterii a Craiovei”, a declarat Deputatul Forta Dreptei, Nicolae Giugea.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here