Nicolae Giugea : Periferia de la centru!

0
7

„In Craiova periferie nu inseamna doar marginea orasului. Am fost astazi pe strada Putnei, unde oamenii stau in conditii pe care nu le mai intalnesti nici la sate. Strada Putnei se afla in zona Calea Bucuresti, considerata una dintre cele mai bune din oras.

Nici un candidat nu a venit pana acum sa discute cu oamenii care locuiesc aici. Locatarii acestor foste camine de nefamilisti se simt tratati drept cetateni de rangul doi.

Tot in aceasta seara, am fost pe strada Calarasi, nici ea departe de centru. O strada pe care Primaria a uitat-o de tot. Oamenii isi doresc un lucru simplu – asfalt. Strada Calarasi face parte din cele 500 neasfaltate din oras.
Toate astea se vor schimba dupa 27 septembrie cand, impreuna, incepem sa Indreptam Craiova” a declarat profesorul Nicolae Giugea, Candidat PNL la Primaria Craiova..

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
Citeste si ...  Opriti abuzurile in Calopar! Controale si presiuni din partea primarului pentru cei care nu il voteaza ..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here