Nicolae Giugea : Plecarea lui Vasile Dîncu de la conducerea Ministerului Apărării este cât se poate de normală.

0
154

Vasile Dîncu a anunţat că i-a înaintat premierului demisia din funcția de ministru al Apărării.

El şi-a anunţat demisia, luni dimineaţă, pe o reţea de socializare. Dîncu a postat şi cererea sa de demisie, trimisă premierului, în care spune că motivul este că nu se înţelege cu preşedintele Klaus Iohannis, care este comandantul suprem al Armatei.

“Plecarea lui Vasile Dîncu de la conducerea Ministerului Apărării este cât se poate de normală. Ea ar fi trebuit să aibă loc încă de la primele declarații ale acestuia care au ridicat semne de întrebare în legătură cu modul în care domnia sa se raportează la conflictul din Ucraina. România a susținut, încă de la început, că avem de-a face cu o invazie ilegală și ilegitimă. Orice încercare de a relativiza această poziție poate avea consecințe grave asupra poziției țării noastre pe plan internațional. Mai ales când vine de la un oficial guvernamental. Așadar, plecarea lui Dîncu este un lucru bun pentru România. Deocamdată interimatul va fi asigurat de premierul Nicolae Ciucă. Sperăm ca persoana care va veni ulterior în această funcție să nu mai aibă derapajele domnului Dîncu.”,a scris Nicolae Giugea pe reteaua de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here