Nicolae Giugea : Primăria Craiova este într-un impas total în privința soluțiilor pentru asigurarea căldurii și a apei calde la iarnă.

0
39

Deputatul PNL, Nicolae Giugea, a avut o intalnire la Ministerul Energiei cu Virgil Popescu, Ministrul Energiei.. Nicolae Giugea a discutat despre situatia in care se afla Complexul Energetic Oltenia dar si despre masurile care vor fi luate in privinta angajatilor CEO ..

O alta problema discutata de Nicolae Giugea a fost legata de realtia dintre CEO si Primaria Craiova .. Primaria Craiova nu a raspuns adreselor trimise de Ministerul Energiei in privinta Termo Craiova ..

„Astăzi m-am întâlnit cu Virgil Popescu, Ministrul Energiei. Am discutat despre situația de la Complexul Energetic Oltenia. Aici se vor face investiții importante prin modernizarea actualelor grupuri energetice și adoptarea de soluții alternative, cum ar fi cele pe gaz, având în vedere normele europene de reducere a emisiilor de carbon.
Am discutat, de asemenea, despre măsurile care vor fi luate, astfel încât angajații CEO să nu fie afectați de schimbările care vor avea loc.

In schimb, o problemă importantă este legată de relația dintre CEO și Primăria Craiova. Nici până acum, Primăria nu a răspuns adreselor trimise de Minister prin care i se cere să precizeze dacă Termo Craiova (sau societatea care îi va prelua activitatea) dorește sau nu să mai primească agent termic. Ceea ce arată că Primăria Craiova este într-un impas total în privința soluțiilor pentru asigurarea căldurii și a apei calde la iarnă.” a declarat Nicolae Giugea ..

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here