Nicolae Giugea : PSD aplică tactica pământului pârjolit

0
26

Deputatul PNL Nicolae Giugea sustine ca majoritate PSD în vechiul Consiliul Local Craiova au convocat o ședință extraordinară a vechiului consiliu pentru a îi prelungi contractul actualului director de la Salubritate Craiova cu încă 4 ani.

„Disperați că nu mai au majoritate în Consiliul Local, cei de la PSD au convocat azi o ședință extraordinară a vechiului consiliu pentru a îi prelungi contractul actualului director de la Salubritate Craiova cu încă 4 ani. Mai țineți minte cu ce se ocupa acest director în campanie? Exact. Își trimitea angajații să facă, în timpul programului, campanie electorală. Și acesta este răsplata.
Voi solicita prefectului să analizeze foarte bine hotărârile care vor fi votate azi în Consiliul Local, pentru a se asigura de faptul că nu se va strecura nicio ilegalitate.
Este absolut anormal ca un consiliu care nu mai reprezintă voința craiovenilor să ia decizii care să influențeze soarta acestora pe următorii 4 ani.” a declarat Nicolae Giugea .

 

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here