Nicolae Giugea : S-a inaugurat un tronson din celebrul Drum Expres Craiova-Pitești.

0
135

Deputatul Forta Dreptei, Nicolae Giugea, aduce in discutie odata cu inaugurarea tronsonului al Drumului Expres Craiova-Pitești despre lărgirea pe 4 benzi a DE 574 pe segmentul dintre Aeroportul Craiova și sensul giratoriu care permite accesul pe Centura de Sud.
Chiar daca acest proiect este aprobat, a fost uitat într-un sertar și nimeni nu își mai aduce aminte de acesta.

“S-a inaugurat un tronson din celebrul Drum Expres Craiova-Pitești. Prilej pentru toți politicienii să se laude că ei l-au făcut. Chiar mă întreb de ce mai este nevoie de constructori în țara asta, din moment ce politicienii știu așa de bine să pună borduri și sunt specialiști în drumuri și centuri.

În toată febra asta a inaugurării, vă aduc aminte un mic detaliu. În 2020 obținusem de la CNAIR aprobarea pentru o investiție minimă – lărgirea pe 4 benzi a DE 574 pe segmentul dintre Aeroportul Craiova și sensul giratoriu care permite accesul pe Centura de Sud. Este o distanță mică, de aproximativ 1,5 km, dar care se va dovedi foarte importantă. Din păcate, această investiție a fost uitată într-un sertar și nimeni nu își mai aduce aminte de ea.

Și în scurt timp, circulația se va bloca în această zonă.
Întrebare pentru cei care se ocupă de soarta drumurilor naționale – de ce mai aprobați un proiect, dacă apoi îl aruncați într-un sertar și îl uitați acolo?” a scris Nicolae Giugea pe reteaua de socializare .

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here