Nicolae Giugea s-a intalnit cu prefectul județului Dolj, Nicușor Roșca pentru a opri abuzurile PSD

0
90

Deputatul Nicolae Giugea a avut azi o intalnire cu prefectul județului Dolj, Nicușor Roșca. Cei doi au discutat despre abuzurile PSD care au avut loc zilele trecute inclusiv in Consiliul Local Craiova .

„Astăzi m-am întâlnit cu prefectul județului Dolj, Nicușor Roșca. Am discutat despre un fenomen care se înregistrează la nivel de țară, nu doar în Dolj. În localitățile unde PSD-ul a pierdut majoritatea, pe final de mandat se dau ultimele tunuri. Așa s-a întâmplat ieri, la Craiova, în ședința Consiliului Local.
Am fost prefect în două rânduri și știu cum pot fi împiedicate ilegalitățile care sunt strecurate acum în hotărârile vechiului consiliu local care și-a pierdut legitimitatea odată cu votul din 27 septembrie.
PSD-ul nu și-a pierdut obiceiurile și nu pare dispus să renunțe la ele. Numai că de data acesta nu va mai putea face orice îi trece prin cap.” a declarat Nicolae Giugea.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here