Nicolae Giugea si-a prezentat raportul de activitate la finalul sesiunii parlamentare

0
116

Parlamentul Romaniei a intrat in vacanta iar Nicolae Giugea si-a prezentat raportul de activitate. Deputatul PNL a avut 5 luari de cuvant in Plenul Parlamentului,19 declaratii politice ,comunicate si declaratii de presa 2,propuneri legislative initiate 25, intrebari si interpelari 25 si voturi exprimate asupra propunerilor legislative 1364.

„Pentru că s-a încheiat o sesiune parlamentară, este normal să prezint raportul activității mele în această perioadă.
A fost o sesiune fructuoasă, fie numai și dacă ar fi să mă refer la propunerile legislative pe care le-am inițiat, sau la care am fost co-autor. Astfel, Legile Acvaculturii și Pescuitului vor moderniza aceste sectoare și vor duce la o accesare mai ușoară a fondurilor europene. În plus, alături de mai mulți colegi am inițiat o modificare a Codului Fiscal prin care se reduce la 5% TVA-ul și la cărțile electronice.

Acest act era necesar, având în vedere că, mai ales în perioada de pandemie, piața cărților electronice a crescut semnificativ.
Nu în ultimul rând am inițiat actul normativ care acordă Calafatului statutul de „Oraş al Independenţei”.

Este o recunoaștere a rolului istoric al acestui oraș, dar și un punct de plecare pentru dezvoltarea întregii zone.
În ceea ce privește activitatea din teritoriu, am urmărit evoluția principalelor investiții din zonă.

Cea mai importantă este, pentru mine, reabilitarea Colegiului Național Carol I, pentru care mă lupt de când am intrat în Parlament. În prezent, firma care a câștigat licitația lucrează la proiectul tehnic așa cum prevede contractul pe care l-a semnat, urmând ca, din toamnă, să înceapă lucrările.” a scris Nicolae Giugea pe pagina de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here