Nicolae Giugea si Alexandru Gidar au discutat cu Monica Anisie, Ministrul Educatiei si Cercetarii despre Colegiul Stefan Odobleja

0
63

Nicolae Giugea ,deputatul si candidatul PNL la Primaria Craiova impreuna cu Alexandru Gidar , inspector scolar general adjunct la ISJ Dolj si candidat PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dolj, au avut o intalnire cu doamna Monica Anisie, Ministrul Educatiei si Cercetarii..

La aceasta intalnire au fost aduse in discutie cateva probleme cu care se confrunta orasul nostru dar si judetul Dolj. O problema ignorata de actuala administratie locala este cazul de la Colegiul Stefan Odobleja .

Doamna ministru s-a aratat dispusa sa identificam modalitatea prin care situatia poate fi rezolvata, atat pentru Liceul Voltaire cat si pentru Colegiul Stefan Odobleja.

A doua problema a fost extinderea programului prin care se acorda o masa calda gratuita pe zi, copiilor din zonele devaforizate. In momentul de fata in Dolj programul se aplica in trei localitati ..

„Astazi, impreuna cu colegul meu Alexandru Gidar, inspector scolar general adjunct la ISJ Dolj, am avut o intrevede cu doamna Monica Anisie, Ministrul Educatiei si Cercetarii. I-am prezentat cazul de la Colegiul Stefan Odobleja si impreuna am analizat solutiile pentru dezamorsarea situatiei tensionate existente aici.

Doamna ministru s-a aratat dispusa sa identificam modalitatea prin care situatia poate fi rezolvata, atat pentru Liceul Voltaire cat si pentru Colegiul Stefan Odobleja.

De asemenea, am discutat despre posibilitatea extinderii programului prin care se acorda o masa calda gratuita pe zi, copiilor din zonele devaforizate. In momentul de fata in Dolj programul se aplica in trei localitati, dar numarul acestora va creste.

Foarte importante sunt investitiile in infrastructura scolara. In urma demersurilor facute inca din iarna, Guvernul a introdus 34 de scoli si gradinite din Dolj pe lista unitatilor care au primit bani pentru continuarea lucrarilor de amenajare a grupurilor sanitare si asigurarea cu utilitati a acestora.

Discutiile cu doamna ministru au vizat si posibilitatea extinderii acestei liste, astfel incat, in final, toate scolile din judet sa ofere conditii corespunzatoare copiilor.” a declarat Nicolae Giugea .

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here