Nicolo Napoli : Am pregătit bine acest joc și sper să îl câștigăm!

0
266

Nicolo Napoli, Ionuț Gurău și Yassine Bahassa au susținut o conferință de presă înainte de partida cu FC Argeș.
FCU Craiova joaca maine ultimul meci din acest an pe teren propriu in compania echipei FC Arges, pe stadionul din Craiova si este programata la ora 17:30..

Partida va fi arbitrată de Marcel Bîrsan (București), ajutat de asistenții Radu Ghinguleac (București), respectiv Mihai Marica (Bistrița). Al patrulea oficial va fi Andrei Florin (Târgu Mureș).
VAR-ul va fi asigurat de Iulian Dima (București) și Cristina Trandafir (București).
Observator din partea CCA a fost desemnată Irina Mîrț (București). LPF l-a numit supervizor pe Marcel Vasile (București).

napoli fc arges

„Înainte de a vorbi de meci, vreau să îi transmit condoleanțe lui Asamoah. I-a murit mama și nu îi este ușor acum. Ne așteaptă un meci foarte dificil, cu o echipă bună și un antrenor bun, care cunoaște foarte bine fotbaliștii de aici. Și eu știu foarte bine lotul echipei FC Argeș, dar meciul se joacă pe teren, iar eu vreau ca băieții mei să facă un meci foarte bun. FC Argeș este periculoasă, are fotbaliști buni. Nu avem probleme și o să încercăm, ca de fiecare dată, să câștigăm acest meci. Vreau ca băieții să etaleze un joc foarte bun și când vom face rezultate bune să pot să-i felicit. Este meritul băieților că am făcut două meciuri foarte bune, dar acum ne așteaptă alte două partide foarte importante, pentru că se închide campionatul. Să sperăm că vom face rezultate bune și toată lumea să se întoarcă fericită acasă. Hai să nu vorbim acum de play-off. Eu mă gândesc doar la fiecare meci în parte. Acum e meciul cu FC Argeș.”, a declarat Nicolo Napoli.

gurau bahassa

„Ne așteaptă din nou un meci aca să la noi în Bănie. Așteptăm suporterii lângă noi să ne susțină în continuare. Vom avea un meci dificil, dar încercăm să ne facem jocul și să aveam o atitudine foarte bună. Vrem să fim o echipă și să mergem pe aceeași linie ascendentă. Vrem să câștigăm toate cele trei puncte. Suntem pe drumul cel bun, victorie în derby și calificare în sferturile Cupei României și putem spune că a fost un restart pentru noi. Am început să aratăm ca o echipă atât în teren cât și în afara terenului. Suntem dedicați sută la sută pentru acest club.”, a declarat Ionuț Gurău.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here